مدارک اخذ ویزا

مجموعه اطلاعات مورد نیاز برای اخذ ویزا

مدارک اخذ ویزا

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی

  • اسکن واضح پاسپورت که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • يک قطعه عکس 4*3

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند

  • اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار از تاريخ پرواز
  • يک قطعه عکس رنگي تمام رخ زمينه سفيد
  • کپي صفحه اول شناسنامه
  • کپي کارت ملي

مدارک لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور

  • اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار از تاريخ پرواز
  • يک قطعه عکس رنگي تمام رخ زمينه سفيد

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلغارستان

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل،
  • يک قطعه عکس تمام رخ، رنگي، زمينه سفيد (4.5×3.5 )،
  • تکميل فرم مشخصات فردي به صورت کاملا دقيق و صحيح،
  • کپي تمامي صفحات شناسنامه روي برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ،
  • کپي صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات داراي ويزا روي برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ،
  • گواهي بانک به مدت حداقل 3 ماه،
  • در صورت رد شدن از سفارت ساير کشورهاي اروپايي، کليه مدارک مبني برعلت رد شدن ويزا،
  • گواهي اشتغال به کار جواز کسب ،پروانه ي مطب يا اساسنامه شرکت ،
    { موارد لازم به ذکر در ترجمه گواهي اشتغال به کار: نام و نام خانودگي / شماره گذرنامه / نام شرکت يا موسسه / سمت دقيق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت يا موسسه / ميزان حقوق دريافتي ماهيانه / مهر و امضاي مدير عامل يا رئيس هئيت مديره ( در صورتي که گواهي به صورت کپي باشد،نياز به ترجمه دارد.)}
  • چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 ميليون تومان براي هر نفر.
  • { نکات مهمي که در زمان صدور چک بايد رعايت گردد: در وجه آژانس ثبت نام کننده/ بدون تاريخ / بدون ذکر عنوان بابت ضمانت برگشت در متن چک . (صادرکننده ي چک شخصي است که شما را در سفر همراهي نمي کند.)}

آدرس: تبريز، دروازه تهران، نرسيده به هتل مرمر، نبش خيابان اميرکبير، طبقه اول

تلفن: 04133334742

همراه: 09122151838

آمار سایت

1602444
بازدید امروز
بازدید دیروز
بازدید این ماه
بازدید این هفته
بازدید این ماه
بازدید ماه اخیر
کل بازدید
5715
6325
18831
1531162
80291
301346
1602444

آی پی شما: 54.226.132.197